Můj únor 2020

neděle 1. března 2020


Můj únor měl podle plánů vypadat úplně jinak a teď se měly na blogu objevovat jiné články. Plány ale mají ve zvyku nevycházet a tak přesně to udělaly i ty mé. Ale nevadí. I tak byl můj únor nabitý a já jsem si ho užila. Tak jdeme rovnou do článku!


Můj únor začal oslavou mých státnic. Jo, udělala jsem je v červnu. Když jsem ale říkala příteli, že až udělám státnice, musíme do Mondieu (OC Chodov) na horkou čokoládu, trochu zaprotestoval a řekl, že tam půjdeme, až je udělá i on. To se teď povedlo a tak jsem si asi tak po roce čekání na ochutnání této čokolády na ní konečně pochutnala. Byla fakt výborná, chutnala jako kinder čokoláda! Vypadá to sice, že je jí málo, ale já bych jí víc ani nesnědla. Je to naprosto úžasná věc na oslavy! Jediné, co tak sympatické není, je její cena, která je cca 140 korun. Alespoň to člověka donutí to mít jen jako sváteční záležitost a nebude na ni chodit každý týden. 


V únoru jsem také navštívila děčínskou ZOO, která byla menší, než jsem zvyklá, ale sympatická a pohodová. A vzhledem k tomu, že je únor, tak taky dost prázdná. Zvířata byla zvědavá a chodila za námi, takže jsme si je mohli pořádně prohlédnout. Také jsme na informační tabuli u vstupu zjistili, že největší ZOO v republice je ta v Chomutově a tak jsme si okamžitě řekli, že se tam musíme podívat. Byl jste tam někdo? Jaká byla?


V půlce měsíce už ale přišel čas vrátit se do školy. Tuto fotku jsem pořídila během čekání na vyučování, kdy jsme s kamarádkou šly do města pro nějaké dárky a také na procházku. Semestr se zatím rozběhl dost podobně jako minulý, takže ze školy opět nadšená nejsem a opět to beru jen jako nutné zlo. Na druhou stranu se pořád bojím, co bude, až do školy chodit nebudu. Ale o tom jsem vám tu už také psala.


Tento měsíc jsem se také podívala do Terezína. Byli jsme tam bohužel v totálně ošklivém počasí, pršelo a foukal vítr a tak celá pevnost působila o dost víc depresivněji než depresivně. Celé město bylo vlastně takové smutné, nechtěla bych tam bydlet. Zkušenost to ale byla zajímavá.


Tento pátek napadl sníh a tak jsem toho musela využít a šla jsem stavět sněhuláka. Je to taková má tradice, stavím ho každý rok. Ten minulý mi to dokonce vyšlo na Štědrý den a to mělo teprve své kouzlo. Tento rok jsem tomu už přestávala věřit, že se mi to vůbec podaří, ale nakonec se na mě štěstí usmálo a mohla jsem. Snažila jsem se postavit co největšího, ale sněhové koule jsou fakt těžké, takže jsem si sice velké udělala, následně jsem je ale musela zmenšovat, abych je vůbec dostala do požadované výšky. Nevadí. Sněhulák nakonec vydržel do druhého dne a pak roztál. Jen tak pro porovnání, je o trochu vyšší než já a já mám cca 160 cm. 


Poslední, o čem se vám dnes zmíním, je to, že jsem si šla po hrozně dlouhé době zaplavat. Nechápu, proč to nedělám častěji. Vlastně mě to dost baví a je to skvělé proložení k mým běžeckým tréninkům, kdy občas prostě tělo řekne ne. To se stalo právě včera, jenže já jsem člověk, který nedokáže odpočívat a pořád musí něco dělat a tak jsem si řekla, že si dojedu zaplavat. Nakonec jsem uplavala dva kilometry a byla jsem šťastná, že jsem se mohla hýbat. Měla jsem i dost namožené svaly z posilování, takže na jiný pohyb jsem si netroufla. Dnes už jsem ale byla opět v běžeckém a zaběhla jsem si rekord na 5 km. 

Byli jste v chomutovské ZOO? Jaké to tam bylo? A co váš únor?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

11 komentářů:

  1. Jak koukám, měla jsi skvělý měsíc. Do Terezína bych se taky ráda podívala. A plavání je super. Já chodím každý týden na aqua aerobic a je to fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíce líbí ten sněhulák, ten je boží :) Leni, do Mondie jsme šly s kamarádkou v lednu po večírku, takže jsme začaly ráno boží snídani. Já si dala lívance s borůvkama a kamarádka palačinky s ovocem a výborný. A měla jsem tam nejlepší latté, co jsem si kde dávala. Navíc milá obsluha a samí chlapi sympaťáci :D. Únor byl moc fajn, hodnotím tento měsíc úspěšně :) A dneska už je březen, pomoc, ať někdo zastaví ten čas :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Já jsem byla v Mondieu zase v Bratislavě na snídani a měla jsem jáhlovou kaši s malinami a byla teda dokonalá!! :)
      To jsem ráda, že jsi měla takhle fajn únor :) no chtělo by to, utíká to nějak moc rychle -.-"

      Vymazat
  3. Terezín ti strašně závidím, měla jsem dvě možnosti jet a ani jedna nevyšla, od té doby jsem nenašla čas :( Tak snad se k tomu dostanu :) Čokoláda v Mondieu vypadá super, já jsem hrozně na sladký, tak jsou takovýhle posty pro mě mega lákadlo :D A jinak já jsem z Chomutova a naše zoo určitě stojí za návštěvu, ale musím říct, že je lepší vychytat jí ve slunečném dni. Když prší, člověk si jí míň užije, spousta zvířat se schovává. Já nejvíc doporučuji návštěvu statku, který je připojen k zoo :) Mám to tam nejradši <3 Jsem zvědavá, jaké budou tvoje pocity :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale snad to někdy vyjde :(
      No mě to taky lákalo mega dlouho a rozhodně to stálo za to! :)
      Jé, tak to moc děkuji za tipy, budeme se tedy snažit chytnout slunečný den! ♥ Určitě se o tom pak v nějakém článku zmíním :)

      Vymazat
  4. V Chomutově v lesoparku jsem byla několikrát, jelikož to byla nejbližší ZOO od mého rodného města, tak jsme tam jezdili poměrně často. Je to tam pěkné, navíc poblíž Kamenčáku, což je vážně pěkné jezero, kolem kterého se dá bruslit a má to fakt pěknou atmosféru, takže doporučuji :)
    Jinak pocity ohledně začátku semestru mám naprosto stejné .. nervy a stres už teď, jak ty všechny povinnosti zase zvládnu a budu stíhat, ale přitom se víc bojím toho, že ta škola už za rok, možná rok a půl skončí nadobro :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem ráda, že na chomutovskou ZOO čtu tak kladné ohlasy, alespoň tam nepojedeme zbytečně! :) Dám na tvůj tip a koukneme se i tam :)
      no mi povídej.. Já v tuhle dobu za rok budu už nejspíš Ing a co pak? :D

      Vymazat
  5. Tu čokoládu bych ochutnala hned, vypadá vážně úžasně, nicméně věřím, že byla dost sytá. :-) Do Terezína nebo i do Osvětimi už se chci podívat hrozně dlouho, ale nějak se bojím, že mi to psychicky neudělá úplně dobře, takže většinou nakonec přeci jen cuknu a návštěvě se vyhnu...

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já byla v Mauthassenu a musím říct, že mi po tom fakt příjemně nebylo, takže se ti vlastně ani nedivim :( Každopádně je potřeba o těchto věcech vědět

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3